>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Co dělat, aby Vaše šaty byly stále ve skvělém stavu?

Taneční se blíží. S výběrem šatů jsme Vám poradili již minule, ale s nákupem šatů se pojí i jejich následná údržba. Co dělat, aby Vaše šaty byly stále ve skvělém stavu? Na klasickou žehličku zapomeňte, my pro Vás máme lepší tip!

Esteam bude pro Vás tím správným pomocníkem! Vaše šaty šetrně vyžehlí, odstraní odér ze spocení, nepoškodí korále, flitry, ani jakékoliv jiné aplikace. Kromě toho díky esteamu krásně vyžehlíte všechny sklady a záševky, které s pomocí klasické žehličky kolikrát ani nemáte šanci vyžehlit. Snad největší výhodou je fakt, že esteam neničí materiály.

Asi si to dokážete představit, a pokud jste absolvovali taneční lekce, určitě to máte v živé paměti. Po každé lekci jsou šaty spocené, ale není zrovna vhodné šaty pokaždé prát. To však s pomocí esteamu není ani nutné, stačí je pouze propařit a je to za pár minut hotové. Nač se stresovat s tím, zdali Vám šaty uschnout, nebo zda se neponičí látka. Není vůbec třeba!

Jiffy steamery používají garderobierky  ve většině divadel, mezi které můžeme zařadit i naše Národní divadlo.  Jeho cena je příznivá a můžeme Vám zaručit, že Vám bude sloužit mnoho let. Nemusíte se obávat, že se jedná pouze o dámskou záležitost. Vsadíme se, že tatínek, brácha, či dědeček také ocení že snadno přežehlí oblek J

1901-ESTEAM travel steamer(2)

Pokud ještě stále váháte, už nemusíte! Na závěr pro Vás máme ještě exkluzivní slevu 10% od našeho dovozce, jelikož v obchodě používáme tyto steamery už přes 25 let. Stačí když při objednávce zadáte kód „VIP“ a sleva se Vám odečte. Tak neváhejte a vyzkoušejte Esteam 

Známá stylistka celebrit Anitta Patrickson bez esteamu nedá ani ránu :-)

esteam-stylist