>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

SVATBA NA PLÁŽI

Svatba na pláži? Pro mnohé z nás to zní bláznivě, ale kdo by nechtěl říci své budoucí „drahé polovičce“ ano pod azurovou oblohou, či západu slunce, v jehož pozadí slyšíme šumění moře? I proto se svatby na pláži pro budoucí novomanžele stávají čím dál tím větším lákadlem a jejich počet narůstá. Pokud i Vy jste pozváni na jednu z nich, nezoufejte, jelikož v dnešním článku Vám pomůžeme s výběrem šatů.

V první řadě je nutno říci, že nejdůležitější věcí je vybrat si šaty, které vám budou sedět a to jak materiálem, tak střihem. V šatech strávíte podstatnou část dne, a tudíž je vhodné vybrat šaty, v kterých se budete cítit pohodlně a svatbu si užijete na plno.

Nebojte se barev
Prvotně se řiďte přáním nevěsty, pokud nějaké má, a pokud ne, vyberte si šaty v barvě, která se vám líbí. Ať už je to světle růžová, modrá, či lila, v tomto případě se fantazii meze nekladou. Svatba je uvolněnějšího rázu, tudíž i Vy si můžete dovolit veselejší, nápaditější šaty, ale všeho s mírou, toho je třeba se držet stále.

http://www.coolboutique.cz/saty/ever-pretty-saty-s-potiskem-kvetu/
http://www.coolboutique.cz/saty/ever-pretty-kvetovane-saty-2/

Květy všude
Květinové šaty byly trendy a stále jsou. Pokud nechcete šlápnout vedle, tyto šaty jsou pro vás určitě skvělou volbou. Navíc květinové šaty budou na pláž jako stvořené a následně je můžete i běžně nosit. Určitě se nebojte odvážnosti. Pláž si vyžaduje volnější střihy – šaty se špagetovými ramínky, hlubší „véčkové“ výstřihy, či rozparek na boku šatů. Ačkoliv se to nezdá, Váš celkový outfit to povznese zase o level výš a Vy budete za hvězdu!

http://www.coolboutique.cz/saty/ever-pretty-kvetovane-saty
http://www.coolboutique.cz/saty/alisa-pan-letni-saty-s-kvety/

Přirozenost je trendy
Co se týče líčení, doplňků, či vlasů, je vhodné vypadat přirozená. Bez zbytečného makeupu, spíše přirozené líčení, stejně tak i vlasy. Pokud si je i přesto chcete upravit, můžete si například udělat „plážové vlny“ a stále to bude vypadat přirozeně. Ohledně doplňků můžete zvolit klobouk, který nejen že vás ochrání od nadbytečného slunečního svitu, ale zároveň z Vás udělá dámu.

Doufáme, že Vás dnešní příspěvek inspiroval, pomohl Vám a vybírání šatů na svatbu už pro Vás nadále nebude oříškem.