>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

JAK VYBRAT ŠATY PRO DRUŽIČKY

Chystáte v nejbližší době svatbu? Lámete si hlavu s tím, jaké oblečení zvolit pro družičky?

Pravdou je, že neexistuje přesné pravidlo, které by určovalo střih, barvu či konkrétní vzhled šatů. Avšak není na škodu znát pár rad, které Vám rozhodování rozhodně ulehčí, a myslím, že posílí i konečný celkový dojem. Možná to zní trochu děsivě, ale vězte, že to po přečtení tohoto článku zvládnete levou zadní.

Prvním důležitým milníkem je určitě styl Vaší svatby, jelikož podle tohoto faktu se bude vše odvíjet. Je jasné, že v případě, že se svatba bude konat na louce, je vhodné pro družičky zvolit jiné šaty než na zámek. Co se týče barev, dříve měly být družičky co nejpodobnější nevěstě, tudíž se volily hlavně světlé barvy. Dnes už tomu tak nemusí být a ku podivu není tabu ani černá barva. Stejně jak jde doba dopředu, vyvíjejí se i nové a nové trendy. Musíme mít však na paměti, že s trendy hlavně opatrně. Dnes si můžete dovolit šaty z celé škály barev, ale stále platí jedno pravidlo: „Někdy více je méně“. Nejdůležitější je hledět na styl svatby a prostředí, ve kterém se bude svatba odehrávat. Ačkoliv jsou barvy velkým lákadlem, pokud si nechcete, jak se říká, „zavařit“, vsadila bych na klasiku a zvolila světlé, či pastelové barvy šatů. Takto nešlápnete vedle nikdy!

Družičky1

Vy se chcete cítit dobře, ale stejně tak i Vaše družičky, proto je slušné jim dopřát šaty, za které se nebudou stydět. Nesmíme opomenout fakt, že každý je jiný, a tudíž je málo pravděpodobné vybrat všem družičkám stejný střih šatů. Nutno podotknout, že to ani není třeba. V Coolboutique dokážeme nakombinovat různé druhy šatů ze stejného materiálu i barvy. Můžete si tedy vybrat šaty v různých střizích a velikostech, ale stále stejném materiálu a barvě, tudíž se zavděčíte úplně všem. Cílem je přeci zakrýt nedokonalosti a podtrhnout křivky a právě proto je téměř nutností vybrat více střihů, tak aby šaty lichotily úplně každé ženě, či dívce. A že vámi požadovaná velikost není skladem? Není problém. Stačí se pouze ozvat a my uděláme, co bude v našich silách.


Jak jsem již zmiňovala: „Méně je více“, tohoto pravidla se však držme jen, co se týče vzhledu šatů, rozhodně ne při výběru délky. Omezme třpytky, kamínky, peříčka, to ano, ale rozhodně není vhodné pouštět se do minišatů, či něčeho podobného. Vhodné jsou šaty především delší, ale záleží na domluvě. Proto je nutné s družičkami vše do detailů probrat a snažit se jim vyjít vstříc, jelikož ony si tuto událost chtějí užít, stejně jako vy.

Koukněte na naši nabídku šatů pro družičky http://www.coolboutique.cz/saty-pro-druzicky-2/