>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

TIP NA SVATEBNÍ DAR

Nevíte si rady s darem pro novomanžele? Snažíte se vymyslet něco originálního, ale stále Vás nic nenapadá? Dárkové poukazy, kuchyňské vybavení, wellness pobyty, ano, to jsou typické dary, které volí mnozí z nás. My vám však v dnešním článku dáme tip na dárek, s kterým určitě mile překvapíte!

Dárky do domácnosti jsou jednou z nejlepších voleb. Dárek potěší a zároveň najde u majitele stoprocentně využití. Naším tipem je Jiffy Steamer. Že nevíte, co to je? Hned se to dozvíte.

Možná jste si tohoto faktu vědomi, možná ne, ale pára je nejšetrnější a nejbezpečnější metoda, jak nejlépe vyžehlit pomačkané oděvy. Klasická žehlička vlákna oděvů poškozuje, Jiffy Steamer však nikoliv. Pára proniká přes vlákna, která uvolňuje a látka se díky tomu narovnává. Tato metoda je pro materiály šetrná, a tudíž prodlužuje jejich životnost. Toto však není vše.

Žehlení s Jiffy Steamerem je v porovnání s žehličkou daleko snažší a rychlejší. Nepotřebujete žádné žehlicí prkno, jelikož vybraný oděv můžete žehlit přímo na ramínku. Což vám značně ušetří čas. Tím, že oděv pečlivě propaříte, můžete zároveň odstranit pachy, ať už se jedná o kouř, či pot.

Teď už záleží pouze na výběru modelu. Buď můžete zvolit klasický, nebo ruční, záleží na Vašich preferencích. Pokud byste se rozhodli pro ruční, nejlepší volbou může být Esteam Pink. Růžová barva není jen tak náhodná. Tento model se pohybuje v ceně do 3 tisíc a 10% z ceny putuje na výzkum rakoviny prsu. Nejen, že uděláte novomanželům radost, ale zároveň přispějete na dobrou věc!

1901-ESTEAM travel steamer(2)

Chcete-li však něco většího, jasnou volbou je Jiffy Steamer J2000. Jedná se o celkově nejprodávanější model Jiffy Steamerů. S tímto pomocníkem se majitel může cítít jako doopravdový „profík“, jelikož ho můžeme najít ve všech možných obchodech, ať už se jedná o Zaru, GANT, Intimissimi, a další světové značky.

Snímek obrazovky 2018-05-03 v 17.44.53