>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

V JAKÝCH ŠATECH DO TANEČNÍCH

 

Milé slečny ,
 chystáte se v září do tanečních a už teď si lámete hlavu nad tím, jaké šaty zvolit? Je dobré koukat po šatech již teď, jelikož vždy je lepší dříve, než pozdě, ale to neznamená, že s tím strávíte spousty hodin. A právě v dnešním článku Vám pomůžeme s výběrem, abychom vám ulehčili práci!

Náš e-shop a obchod je plný kvalitních šatů od nejrůznějších značek z celého světa, ale to není vše. V polovině srpna můžete očekávat šaty od výrobců z L.A., Paříže a samozřejmě i Londýna. Tak si to nezapomeňte poznamenat, ať začátek prodeje nepropásnete!


       taneční krátké  

 Již několik let spolupracujeme s  Taneční školou Vavruška, kam se možná chystáte i vy, tudíž vám dokážeme poradit,které šaty zvolit a které naopak rozhodně ne. Na začátek taneční sezóny, v doznívajícím babím létě, můžete zvolit klidně veselé letní vzory, ale stále musíme dbát na fakt, že musí být decentní. Můžete vybrat šaty s velkými květy, malinké kvítky nejsou příliš vhodné, mohly by působit příliš letně. Pokud byste se necítili komfortně ve vzorovaných šatech, lze zvolit jednobarevné a doplnit je například náhrdelníkem, či jiným vhodným šperkem. Co se délky týče, na základní hodiny jsou nejvhodnější šaty s délkou přibližně ke kolenům či nad kolena a rozhodně s rozšířenou sukní, na slavnostní prodlouženou je naopak vhodné vybrat šaty delší. Důležité je dbát také na typ šatů. Rozhodně nejsou vhodné šaty s vlečkou. „Princeznovské“ šaty s obručí dívky moc rády volí, ale nutno podotknout, že na tuto událost také nejsou příliš komfortní. Hodí se spíše na maturitní ples, ale pokud se chcete v tanečních blýsknout, mohou vám být tyto šaty překážkou, jelikož zatančit v nich například tango je docela oříšek. Další na řadě jsou šaty bez ramínek. Někomu vyhovují, někomu nikoliv. To záleží na každém. V každém případě je dobré volit ty, které mají silikonový pásek na horním dílu.

   dlouhé

Nabízíme plno šatů za krásné ceny, tudíž si u nás můžete vybrat klidně i dvoje, troje a rozhodně Vás to „nezrujnuje“. Vždy je lepší jich mít více na střídání. Šaty na lekce lze kupovat už teď, avšak s koupí šatů na prodlouženou radíme ještě vyčkat a vybrat až doopravdy ty, které vás budou, jak se říká, bavit. Na závěr bychom vám také chtěli nabídnout 10% slevu na všechny nezlevněné společenské šaty, pro získání této slevy vložte v objednávce na e-shopu www.coolboutique.cz kód ve tvaru BLOG1 . Pokud preferujete spíše kamenné obchody, můžete se stavit na naší pobočce a nahlásit tam slevu a tento kód před zaplacením, obdržíte ji taktéž.

Nezbývá nám již nic jiného, než Vám popřát krásné prožití prázdnin a i následujících tanečních lekcích třeba i v našich šatech!