>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

JDEME NA SVATBU

Obdrželi jste pozvánku na svatbu a máte dilema, jaké šaty si obléknete? Zdali dlouhé, či krátké? S rukávkem, nebo raději bez něj. Události tak velkého formátu jako je právě svatba, není radno podceňovat, a proto se Vám v dnešním článku pokusím dát co nejvíce tipů a rad, které Vás uvedou na pravou míru a ulehčí Vám rozhodování.

Nejprve je nutno zmínit oblečení, které se na svatbu doopravdy nehodí. Žádné mikiny s nápisy, džíny, či šaty s hlubokým výstřihem,
které by byly až moc vyzývavé. Toto oblečení si schovejte spíše na party. U výběru šatů je vždy slušností respektovat přání nevěsty se ženichem. Pokud si přejí bílou svatbu, oblečte se do bílých šatů, pokud si nevěsta přeje všechny své hosty v jedné barvě, je důležité splnit toto přání a obléci se do barvy, kterou si nevěsta zvolila. I když by to měla být barva, kterou nemáte zrovna v oblibě. Přeci jen svatba je pro nevěstu se ženichem velkým dnem a je zbytečné zkazit dojem ze svatby takovou hloupostí. Pokud nemá nevěsta žádné speciální přání, je důležité dbát na to, že nevěsta s ženichem jsou hlavními aktéry a není vhodné být svým vzhledem výraznější než oni. Z toho důvodu je vhodné volit šaty v jiných barvách než je bílá, lze zvolit například béžovou, světle modrou, či růžovou. Bílé šaty můžete obléci v případě, že si nevěsta přeje bílou svatbu a to i včetně hostů, to však víme předem.

Styl šatů volte uvolněný, nejdůležitější je, aby Vám šaty seděly a cítili jste se v nich pohodlně. Avšak uvolněný styl neznamená, že zvolíte letní šaty s třásněmi, či něco podobného, ty se na svatbu nehodí. Rovněž musíte zapomenout na flitry, třpytky, peříčka a podobné populární ozdoby šatů, které na tuto událost také nejsou příliš vhodné.

Můžete volit jak šaty s áčkovou sukní, tak šaty bodycon, záleží na tom, v čem se cítíte lépe. Nyní je trendy síťovina, tudíž pokud zvolíte šaty se sukní s vrstvou tylu, určitě neuděláte chybu. Pokud se v áčkovych šatech příliš necítíte, můžete zvolit variantu na tělo. V tomto případě je vhodné vybrat šaty, které budou mít přiměřený výstřih a jejichž délka bude minimálně ke kolenům. Často bývá u těchto šatů obzvláštněna část u dekoltu, například výšivkami, či krajkou. Šaty je pak nutno doplnit vhodnými botami. Nejvhodnější obuví jsou lodičky s plnou špičkou. Následně už záleží jen na Vás, zda zvolíte kulatou či špičatou. S barvou si můžete pohrát, záleží na tom, jakou máte barvu šatů. Pokud máte nějaké obyčejnější, můžete zvolit například světle lososové, či tyrkysové. Pokud naopak máte šaty už dost výrazné a barevné lodičky by až moc přebíjely barevnost šatů, je vhodné zvolit neutrálnější barvy, jako třeba béžovou, nebo černou.