>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

JARNÍ INSPIRACE

Milé dámy a slečny,
 ačkoliv tomu venkovní teploty v nynějších dnech příliš nenasvědčují, jaro už pomalu ale jistě ťuká na dveře. Jakmile se teploty dostanou trochu výše, je na čase vytáhnou jarní šaty. Že žádné ještě nemáte? Rády byste pro sebe našly ideální šaty? Tak právě pro Vás je dnešní článek jako stvořený.

Jako každý rok, i letos návrháři připravili pestrou škálu zajímavých trendů, které Vám nyní představím. Jedním z nich jsou květinové vzory, které už nějakou dobu frčí a toto jaro nebude výjimkou. Pokud chcete vypadat mladě, svěže a jak se říká, být „IN“, není nad to zvolit květinový vzor. Pokud zvolíte tento vzor, nikdy nešlápnete vedle, jelikož se hodí jak k mladším slečnám, tak k dámám staršího věku, následně záleží na výběru barvy. Pro mladší ročníky je vhodná některá z pastelových barev, které jsou nyní opravdu trendy. Pokud se na tyto „sladké“ barvy příliš necítíte, sáhněte po neutrální barvě, jako je například černá.

DR1642_black_co_lDR1642_powderblue_co_l



Jak jsem již zmiňovala, velkým trendem jara 2018 budou pastelové barvy. Ať už je to pistáciová, malinová, mintová, či meruňková. Ačkoliv tyto barvy vídáme spíše na dortech za výlohami italských cukráren, podle návrhářů s nimi letošní jaro musíme stoprocentně počítat. Symbolizují pestrost, která nás celé jaro obklopuje v podobě rozkvetlých květin a keřů. Šaty mohou být pak následně doplněny například volánky, které toto jaro rozhodně nebudou „out“. Vyrazte do ulic v pastelových šatech a budete vypadat skvěle!

 

 

 

DR1432_mint_back_l
DR1432_mint_co_lPuntíky, pruhy a geometrické vzory nás nikdy neomrzí, to je všeobecně známo, a proto jsou zařazeny i do trendů letošního jara. Pokud vyhledáváte spíše něco elegantnějšího, co lze obléci například do kanceláře, jistě si tento trend oblíbíte. Vyrazit do víru velkoměsta můžete jak se šikmými, tak se svislými pruhy či jinými zajímavými geometrickými motivy. Pokud se Vám šaty zdají až moc obyčejné a usedlé, není na škodu je ozvláštnit páskem s kovovou sponou. V případě, že nejste milovníkem pásků, je možnost celkový outfit doplnit masivnějšími náušnicemi, které celkový dojem pozdvihnou zase o level výš.

DR1655_blackstone_co_l 

Doufám, že prostřednictvím tohoto článku jste se alespoň z části seznámili s trendy letošního jara a vybrali jste si šaty, které jsou pro Vás ty pravé.