>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Maturitní ples

Ač se současná situace nevyvíjí v prospěch maturitních plesů, nepropadáme panice. Za pár měsíců to může být úplně jinak. Pokud vás příští rok čeká váš vysněný maturitní večer, neměla byste nic ponechat náhodě. Dokonalé šaty se těžko shánějí za pět minut dvanáct.
maturitní šaty 
Omrkněte množství krátkých i dlouhých společenských šatů, které vyzdvihnou vaše přednosti a ve kterých se budete cítit jako hollywoodská hvězda. V našem pražském butiku nabízíme množství střihů, materiálů i barev, které spojuje bezkonkurenční cena, díky které na půjčovny ani nepomyslíte. Ať už za námi zavítáte osobně nebo se porozhlédnete na e-shopu, jedno je jisté. Brzy se zrodí hvězda červeného koberce! ????
 
Je to tady!
Lehké šimrání v podbřišku, přirozená nervozita z velkého dne. Líčení máte vyřešené, účes taky, šaty odpočívají na ramínku a připravují se na svůj moment slávy. Spolužačka hystericky křičí, kdy přijede ten člověk s heliem na nafouknutí balónků, třídní učitelka uznale pokyvuje hlavou nad přípravami celého sálu, zatímco spolužáci si v šatně potají rozlévají panáky něčeho ostřejšího. Slavnostní atmosféra pluje nad celým sálem a vám teprve ve chvíli, kdy se začíná plnit prvními hosty, dochází, že dnešní večer je pomyslným vyvrcholením středoškolského studia a oslava dospělosti. A to si zaslouží něco speciálního!
 
Insta + fb navýšku tanec (1)
Červený koberec čeká už jen na vás. První nejisté krůčky, zaklesnutí do spolužáků a už hraje vaše hudba na nástup. Jste jednoduše hvězda. Hvězda v nádherných šatech, která si zaslouženě kráčí pro svou šerpu a obdivné pohledy všudypřítomných.
 
První přípitek, společný tanec s rodiči, půlnoční překvapení. Užíváte si ve víru dobré nálady a nestíháte reagovat na pochvalné komentáře. Tenhle večer je jen váš a za protančení střevíčků se nikdo zlobit nebude.
 
Vzpomínky na maturitní večer nám často vyblednou, ale díky fotkám, videu a šatům, které visí na ramínku ve skříni, si je ale budete moct kdykoliv připomenout ❤