>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Jednoduché svatební šaty

I jednoduché svatební šaty dokáží okouzlit.

 Ať už sníte o kolosální svatbě nebo se vám zamlouvá spíše komorní oslava v okruhu vašich nejbližších, jedno je jasné - v den "D" se chcete cítit naprosto neodolatelně a zároveň pohodlně.

Dříve se říkalo, že nevěsta musí být prostě vidět. A odpovídal tomu i trend střihu (a finální ceny) svatebních šatů. Načančané vrstvy, nepohodlné obruče, nepraktické vlečky. Nebylo výjimkou, že se cena takových šatů pohybovala v desítkách tisíc korun.

Pokud nepatříte do sentimentální skupiny a šaty si po samotném svatebním dni ponechávat nechcete, pak přichází v potaz půjčovna. Nenechte se ale vyvést z míry - ani zde si totiž finančně příliš nepolepšíte. Jasně, na první pohled se může zdát, že půjčovné vychází v porovnání s pořízením šatů lépe, ale to jste ještě nenarazili na náš vinohradský Cool boutique.

Náš butik se společenskými a svatebními šaty se specializuje na empatický a individuální přístup k nevěstám a jejich družičkám a hlavně na dostupnost. Nádherné svatební šaty u nás tak pořídíte za skvělé ceny. A když říkáme "skvělé ceny", tak tím opravdu myslíme to, že u nás pořídíte nádherné svatební šaty v cenovém rozmezí od 1.790,- do 2.500,-.

Svatebními šaty ale nekončíme. Od hlavy až k patě oblékneme i družičky, svědka a ostatní svatební hosty. A to za více než přijatelnou cenu.

Pokud sníte o přenádherné svatbě plné zážitků a úsměvů, začněte u nás. Litovat určitě nebudete. Přesvědčte se sami a navštivte společně náš Cool boutique na Vinohradské 36.

Těšíme se na vás.