>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Přemýšlíte, kde koupit šaty?

Přemýšlíte, kde koupit šaty? Nemusíte. Ačkoliv otázka času hraje spíše pro nákupy na eshopech, rozhodně se více vyplatí nákup šatů v kamenné prodejně.
 
Velký výběr. Ano, pro spoustu lidí to je plusový faktor, ale nemusí tomu tak být. Tisíce šatů v internetových galeriích a v eshopech nejsou vždy výhodou. Nejdůležitější je mít někoho, kdo Vám při výběru poradí. 
 
Pokud si necháte poslat šaty z velkých eshopů, je dost možné, že šaty budou pouze přeprodávané z Číny. Každý má velká očekávání. Jak budou šaty, krásné, bohaté, plné kamínků a perliček. To se může rozplynout během chvilky. Šaty z takovýchto eshopů často dorazí ůplně jiné a vůbec nemusí splnit Vaše očekávání. Z toho plyne, že vybrat šaty v eshopu, který jich nabízí tuny také není hračka, jak se možná zdá. Krom toho jdou většinou na eshop rovnou migrací od výrobců, což znamená, že je nikdo nevybírá nepřemýšlí nad střihem barvou a podobně. Prodejce často jen naplní svůj eshop šaty a tam jeho úděl končí. 
 
My se snažíme Vám práci s výběrem co nejvíce ulehčit a samozřejmě i dbáme na kvalitu. Děláme pro Vás jakýsi "filtr", cestujeme po světě a hledáme šaty v té nejlepší kvalitě, ale zároveň za přijatelnou cenu. 
 
Kromě eshopu máme i kamennou prodejnu. Takže pokud váháte nad koupí, není problém! Stačí jen navštívit naši pobočku a kterékoliv šaty si lze vyzkoušet. Stačí jen přijít, za pár minutek si vyzkoušíte vše, co potřebujete. Naše milé prodavačky Vám s výběrem mile rády poradí a vyberou Vám vhodný střih pro Vaši postavu. 
 
Když si nebudete jistí, které vybrat, slečny prodavačky Vám s radostí poradí a budou vědět, co Vám nabídnout a co nikoliv. 
 
A proto raději zajděte k nám do obchodu, než abyste se trápili nad obrovskými eshopy plnými tunami a tunami šatů. Věřte, že budete nadšené a zvládnete výběr šatů na jakoukoli příležitost rychleji, než jste si kdy mysleli. Vezměte s sebou kamarádku, či dceru a uvidíte, že to bude i zábava!