>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Vánoční večírky

Vánoce se pomalu jistě blíží a s nimi i čas vánočních večírků. Každoroční dilema mnoha dam a slečen je výběr šatů, avšak není čeho se bát. Co na sebe, abyste si večírek užila. Na tuto otázku Vám v dnešním článku odpovím a poradím Vám, jak oslnit a zároveň to nepřehnat nějakou zbytečně extravagantní kreací.

Každým rokem se konají tradiční vánoční večírky a doopravdy málokterá firma tuto událost vynechá. Ať už pracujete pro menší či větší firmu, na tuto událost jsou zváni jak zaměstnanci, tak popřípadě obchodní partneři a dohromady to tvoří docela velký dav lidí, ačkoliv se to možná nezdá. Není třeba si nad svým outfitem lámat hlavu nespočet hodin, na druhou stranu není radno to zcela podcenit.

DR1175black                                    DR1505emerald                        DR581_navy_front_l

Přeci jen je to společenská událost jako každá jiná, tím pádem je potřeba se vyvarovat se kraťoučkým mini sukním a zbytečně hlubokým výstřihům. Těmito kreacemi častokrát vyvoláte větší rozruch a pozornost, než byste si sami přáli. Zkrátka a jasně, není nad jednoduchý a zároveň elegantní outfit.

Co se týče délky, jsou vhodné šaty a sukně minimálně ke kolenům, případně můžete zvolit i delší variantu, avšak róba jako na červený koberec také není trefa do černého. Klasické černé šaty, to je volba, při které nikdy neprohloupíte. Navíc tyto šaty můžete využít na spoustu událostí a nestane se Vám, že Vám následně budou zbytečně ležet ve skříni. Pokud chcete něco veselejšího, lze zvolit téměř jakékoliv jednobarevné šaty – ať už se jedná a královsky modré, rudě červené či tmavě zelené. Nejvhodnější jsou šaty s krátkým rukávem, v případě volby šatů se špagetovými ramínky je potřeba dát si pozor a případně použít podprsenku bez ramínek. Dvoje ramínka potom zbytečně kazí celkový dojem.

DR1910emeraldDR1910wine

Poslední kapitolou jsou doplňky. S těmi si můžete vyhrát, ale je třeba se neustále soustředit na celkový look, aby následně nepůsobil „přeplácaně“. Pokud zvolíte jednodušší šaty, můžete si dát záležet na špercích, zvolit nějaké mohutnější a více barevné. Pokud máte však výrazně barevné a vzorované šaty, je lepší doplnit je jemným náramkem, nebo raději nevolit šperky žádné, tak se vyhnete riziku. Kromě šperků si lze vyhrát i s botami a kabelkami. Boty volíme na podpatku, buď v klasické černé barvě, nebo například ve stříbrné, či zlaté. Při volbě takovýchto bot však pozor. Vždy je nutné, aby Vaše šperky, řetízky od psaníček a případně i boty byly stejné kovové barvy. Není vhodné, aby boty byly stříbrné a doplňky zlaté. Kabelka je úplným závěrem. Nejvhodnější je psaníčko do ruky, či s jemným řetízkovým popruhem.

Snímek obrazovky 2018-11-28 v 10.57.03Snímek obrazovky 2018-11-28 v 10.56.50  Snímek obrazovky 2018-11-29 v 11.34.08Snímek obrazovky 2018-11-28 v 10.56.17 

Na závěr Vám už popřeji jen šťastnou volbu a nezapomeňte, že kromě počtu vypitých skleniček je nutno si hlídat i to, co máte na sobě, jelikož „šaty dělají člověka“.

Mějte se krásně