>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Co si obléci na Silvestra

Konec roku. Silvestr. Den, kdy se minulost láme v budoucnost. Den plný bujarých a až nekonečných oslav. Každá z nás si ji představuje jinak a jistě téměř každá z nás laboruje nad tím, jaký outfit zvolit. Dejte na první dobrou a nebojte se něčeho odvážnějšího, ať to není nuda. Přeci jen Silvestr je pouze jednou v roce, tak musíte zazářit!

Pokud jste si někdy vybrala šaty a poté jste je umístila zpátky na ramínko do skříně se slovy, že to už je moc. Můžete si zas pro šaty s klidem dojít a využít je právě na tuto událost. Silvestr je oslava, která, co se outfitů týče, toho hodně snese. V případě, že se zkrátka na něco takového necítíte, můžete zvolit klasické jednobarevné šaty a více se „vyřádit“ s výběrem doplňků. Může to být mohutnější náhrdelník, náramek či náušnice, to záleží na vkusu, důležité je však stále myslet na celkový dojem.

Je-li pro vás Silvestr oslavou, při které se chcete odvázat a užít si ji naplno nebojte se extravagancí. Skvělou službu vám udělají jak třpytivé šaty, které krásně vyniknou, tak šaty v metalických barvách, které si o takovou událost vyloženě říkají. Rozhodně nesmím zapomenout na flitry, které jsou nyní hodně in. Nějaké takové šaty už lze doplnit pouze jednobarevnými lodičkami a jednoduchými šperky. Vždy můžeme nějaký prvek zvolit výstřednější, ale ty ostatní tomu musíme přizpůsobit.

Při koupi šatů však buďte opatrní. Nakupovat takovéto záležitosti na čínských e-shopech se obvykle nevyplácí, jelikož často vám ve schránce může přistat kousek, při jehož rozbalování jste pak akorát nemile překvapení. Alternativou jsou pak různé další internetové obchody, ale tam je také třeba být na pozoru a to hlavně z důvodu přeprodeje. Šaty vypadají na obrázku krásně, cena je samozřejmě vyšší a ve výsledku dostanete stejný kousek jako z Číny. Pokud si chcete být opravdu jisté, můžete navštívit náš kamenný obchod. Obslouží vás slečny, pro které bude potěšením vám pomoci vybrat padnoucí šaty, z kterých budete mít radost.

flitry