>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Malé plesy

Velkou večerní jsme společně již vyřešili, avšak jaké šaty zvolit v případě menších plesů? Lze i na takovéto plesy "provětrat" Velkou večerní nebo je to, jak se říká, až moc? V dnešním článku se Vám na vše pokusím odpovědět a doufám, že následný výběr šatů pro Vás bude hračkou.

Menší plesy nejsou tak honosné, tudíž si s dress codem nemusíme až tolik lámat hlavu. Avšak to neznamená podcenit ho. Barva záleží čistě a jen na Vás. Každý z nás je jiný a každému sluší jiné typy barev. Pokud jste příliš bledí, sáhněte po tmavších barvách a vyvarujte se těm sněhově bílým a krémovým. To samozřejmě platí i naopak. Pokud jste od přírody tmavší pleti, světlejší model se na Vás naopak bude skvěle vyjímat a tento kontrast rozhodně celý vzhled pozvedne. Výjimkou jsou pak plesy, které vyžadují šaty v určitých barvách například červený ples či věneček v tanečních. Jediné barvy, kterým bych se vyvarovala, jsou křiklavé, například neonové barvy.

Co se týče délky a střihu, dle mého názoru jsou nejvhodnější šaty s áčkovou sukní a to dlouhé i ke kolenům. Pokud ale holdujete jinému střihu, není problém. Jedno zásadní pravidlo však platí - vyvarovat se příliš krátkým modelům a to lze jednoduše ověřit. Stačí si sednout a ve vodorovném směru si přiložit dlaň na koleno. Utvoří se 'hranice', která značí jaké minimální délky by měla sukně dosahovat.

A abych odpověděla i na otázku ohledně Velké večerní, samozřejmě se dá obléci i ta. Pokud se někdo lépe cítí v honosnějších šatech a nevadí mu, když sem tam na sebe strhne nějakou pozornost, neviděla bych to jako problém. Na tyto formy plesů nejsou drerss cody uváděny na pozvánce, avšak právě to někdy může být kamenem úrazu.

Lze to opakovat stále a stále, ale v jednoduchosti je krása. Proto bych raději volila jednodušší model, který můžeme následně doladit výraznějšími šperky. Tak nezapomeňte: Méně je někdy více!

Mějte se krásně,

stepanka@coolboutique.cz