>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Šaty na štědrý den

Vánoce nám už pomalu ťukají na dveře. A ač si to možná nechceme přiznat, období plné stresu ohledně kupování dárků a pečení cukroví na poslední chvíli se už blíží. Kromě toho také samozřejmě krásné chvíle strávené  s rodinou nebo pod peřinou s horkým čajem v ruce. Uteče to jako voda a zanedlouho to tu už bude - Štědrý den. Víte co si ke stromečku oblečete? Že ne? Tak právě pro Vás je dnešní článek.

Hodiny strávené s válečkem v ruce, u plotny nebo každoročním vánočním úklidem. Počátek Vánoc není hračka, ale Štědrý den je jako "třešnička na dortu". Proto není radno přípravu k vánočnímu stromečku podceňovat. Přeci jen jsou to Vánoce, nejkrásnější svátky v roce.

Při výběru je třeba dbát hned na dva faktory - elegantnost a zároveň pohodlnost. Mnoho lidí si pod pojmem pohodlnost vybaví scénu, kdy dorazí domů a vezme si na sebe ty nejpohodlnější a zároveň nejvytahanější tepláky. Tak to však vůbec není. Stačí zvolit klasické áčkové šaty s délkou minimálně ke kolenům namísto obtažených mini šatů. Celý večer byste se cítila ztísněná a jen těžko byste si ho užila a to přeci nestojí za to! Daleko lepší je zvolit klasické šaty s volnější sukní. Budete vypadat skvěle a ještě se budete i skvěle cítit. No co víc si přát.

DR1614redSnímek obrazovky 2018-11-29 v 11.05.39

Volba barvy záleží na Vás. Ti, kteří mají rádi klasiku, mohou vsadit na černé šaty, kterými člověk nikdy neprohloupí. V opačném případě lze sáhnout po šatech tematické barvy, ať už se jedná o tmavou zelenou či rudě červenou. Důležité je vyhnout se zbytečně barevným vzorům a motivům. Lepší je zvolit něco jednobarevného, případně šaty s jemnou stříbrnou nitkou než šaty s motýlky a květinami. Přeci jen: "v jednoduchosti je krása", to mějte na paměti.

A pokud si přeci jen nebudete vědět rady, můžete mě kdykoliv kontaktovat na mém emailu: stepanka@coolboutique.cz. Ráda Vám s čímkoliv pomůžu a zodpovím Vaše případné dotazy.

Štěpánka