>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Půjčení společenských šatů

 PŮJČOVNA ŠATŮ versus COOL BOUTIQUE 
 
Sezóna tanečních a maturitních, ale i vánočních a silvestrovských plesů se nezadržitelně blíží!
Schválně, udělejte si v hlavě rychlý check, v jakých šatech byste vyrazila. V těch černých, které jste na sobě měla už pětkrát, v těch krajkovaných tmavě modrých, které jsou na váš vkus možná až moc krátké nebo snad v těch červených, které vám sice skvěle padnou, ale jen ve chvíli, kdy moc nedýcháte.
 
Možná vás to překvapí, ale s tím je od dnešního dne konec. V Coolboutique na Vinohradské 36 se specializujeme na dovoz krátkých i dlouhých společenských šatů, ve kterých se budete cítit skvěle při každé slavnostní příležitosti. Co je ale podstatné, váš rodinný rozpočet neutrpí žádnou újmu. Prodáváme šaty, které jsou za více jak přijatelné ceny.
 
Dáme vám teď pár pádných důvodů, proč si šaty pořídit a nepůjčovat:
 
 
  1. Vaše šaty si vás vyberou. Ty, které za to stojí, si vás doslova najdou a padnou na vaši postavu jako ulité. Nehledě na to, kolik času strávíte výběrem - opravdu se s nimi chcete tak rychle rozloučit?
  2. Máte jistotu, že před vámi šaty nikdo nenosil. Jasně, i v půjčovnách znají pojem čistírna, ale to přece není ono. Tyhle šaty jsou prostě jen a jen vaše. :)
  3. Zaručíme vám perfektní servis - potřebujete šaty zkrátit či přežehlit? Se vším rádi pomůžeme a zařídíme.
  4. Celý večer se stresujete, abyste si šaty nepřišlápla, nevymáchala v kaluži či aby na ně při bujarém večírku někdo něco nevylil? Pokud máte šaty z půjčovny, úplně to chápeme. Ceny za navrácení zničených šatů bývají astronomické. Pokud se tohle stane s vašimi vlastními šaty, není to příjemné, ale je to rozhodně laciněji řešitelné.
  5. Ať už si berete šaty na jakoukoliv příležitost, jsme si na 100% jisti, že si ji budete pamatovat. A čím jiným si připomenout radostnou vzpomínku než pohledem na šaty, které u toho byly s vámi! Ano, jsme rádi sentimentální. :)
  6. A to nejlepší nakonec. Za cenu půjčovného můžete mít u nás i dvoje či troje šaty. Pěkně na každou sezónu či příležitost.
 
A to už je pěkných pár důvodů, proč si šaty nepůjčovat, ale pořídit.
Tak se stavte v Cool boutique.
Na místě, ve kterém si budete připadat jako princezna.
 
Těšíme se na vaši návštěvu. :-)
 
Tým Cool boutique