>>>>>>>>>>> NOVÉ AKTUÁLNÍ KOLEKCE ŠATŮ NYNÍ KAŽDÉ DVA TÝDNY NA WEBU I V OBCHODECH, TĚŠÍME SE NA VÁS! <<<<<<<<<<<<<

Šaty na ples

Zimní měsíce jsou typické nejen panoramaty zasněžených krajin a lyžařskými středisky plnými sportovních nadšenců, ale také, co se týče té kulturnější stránky, jsou „domovem“ plesů, bálů a všemožných dalších společenských událostí. Pokud se chystáte na místní ples, nemusíte si s dress codem příliš lámat hlavu, ale pokud se jedná o honosnější ples, je na čase oprášit „velkou večerní“ a právě v dnešním článku Vám poradím co a jak.

Velká večerní se považuje za absolutní vrchol dámského společenského šatníku, a proto je třeba se zbytečně neukvapit a doopravdy sáhnout po těch správných šatech, se kterými se vždy budete cítit jako hvězda. Klíč je v tom, vybrat si správnou barvu a střih. Velká večerní by měla vynikat ve Vašem šatníku, a tak je třeba se při výběru trochu uvolnit a nevázat se pouze na neutrální barvy. V případě, že nechcete nic křiklavého, můžete sáhnout po šatech v pastelových barvách – světle modré, růžové či fialkové. Na druhé straně jsou přenádherné i vyzývavější a výraznější barvy jako třeba rudě červená či petrolejová. Vše záleží jen a jen na Vašem vkusu.

                     DR3233_black_co_l_1666965606 (1)

Dalším otazníkem je samozřejmě střih. Lze volit šaty splývavější či šaty s obručemi, často také nazývané „princeznovské“. Tyto šaty jsou oblíbené hlavně v mladší generaci a jsou hojně využívány na prodloužené v tanečních a na maturitních plesech. Každá dívka si tyto večery chce náležitě užít, cítit se jako princezna, a proto se často uchylují právě k těmto šatům. Avšak co se týče praktického hlediska, tyto šaty nejsou úplně vhodné na tančení. Zkrátka a dobře, je to s nimi daleko obtížnější a to jak pro dívku, tak pro tanečního partnera. Samozřejmě se to ale dá vydržet a tyto akce jsou pouze jednou v životě, proto tato volba není tak úplně scestná.

DR4006_black_front_l_1695910448

Na klasické bály a plesy bych spíše doporučovala šaty splývavé. Mnoho žen si představí obyčejné rovné šaty, ale není tomu vůbec tak. Lze vybírat mezi obrovským množstvím typů. Ať už se jedná o šaty bez ramínek, šaty na jedno rameno, se špagetovými ramínky, širšími či s dlouhým rukávem. Dále jsou moderní i výstřihy – hluboké do V,  či výstřihy na zádech.   Kromě toho je i velké množství vzorů a různých doplňků – kamínků, peříček, flitrů a všech možných dalších aplikací.

DR3859_navy_black_front_l_1699361210

Není se tedy čeho bát, úplně každá si vybere. Důležité je brát v potaz fakt, že není třeba kupovat drahé šaty. U nás můžete zakoupit takový kousek, který jinde najdete za mnoho násobek naší ceny. Pokud ale s  výběrem stále váháte, můžete navštívit naši pobočku, kde Vám slečny mile rádi poradí, či mi napsat dotaz na moji mailovou adresu - stepanka@coolboutique.cz